'Nog beter weten waarvoor je bouwt ' - 4 zorgvilla's

'Nog beter weten waarvoor je bouwt ' - 4 zorgvilla's

In Apeldoorn op woonzorg park Groot Schuylenburg mogen we voor ROKA Vastgoedontwikkeling 4 monumentale panden transformeren tot zorgvilla’s. In oktober van vorig jaar hebben we de start van deze bouw gevierd met toekomstig bewoners en andere betrokkenen.

Een project waar alles prachtig samen komt, de historie van het Apeldoornsche Bos, monumentale panden die na leegstand in ere worden hersteld en dat voor cliënten van ’s Heeren Loo die al op het woonzorgpark van Groot Schuylenburg wonen. Commercieel directeur Martin van Gent, gaf als inwoner van Apeldoorn aan, dat hij er enorm trots op is dat deze panden ruim 100 jaar na dato weer de bestemming krijgen waar ze oorspronkelijk voor dienden.

AKOR is in nauwe samenwerking met zusterbedrijf ROKA Vastgoedontwikkeling betrokken geweest bij de ontwikkeling van dit plan. Vooral het voldoen aan de eisen voor wat betreft geluid voor 24 uurs zorg was een uitdaging. De drukke Zutphensestraat loopt min of meer door de achtertuin. Maar AKOR zou AKOR niet zijn als we hiervoor geen passende oplossing konden vinden.

Directeur Richard Fransen zei na afloop van de start bouw: ”Nu weet je nog beter waar je het voor doet”. De toekomstig bewoners van ’s Heeren Loo namen hun taak om de eerste spijker te slaan uiterst serieus en werden luid aangemoedigd door alle aanwezige betrokken partners.

Elk gebouw wordt afzonderlijk opgeleverd en zit in een eigen fase van de bouw. Het eerste gebouw is ondertussen opgeleverd aan eigenaar 's Heeren Loo, de bewoners en hun betrokken omgeving kunnen gaan genieten van de nieuwe onderkomens.

Opdrachtgever:ROKA Vastgoedontwikkeling
Werkgebied:Wonen
Locatie:Apeldoorn