Samen met opdrachtgever bouwen aan een moderne schuurwoning
Wim Harbers Projectleider

Samen met opdrachtgever bouwen aan een moderne schuurwoning

Een moderne schuurwoning voor de familie Danneberg in Notter. Een prachtig project dat we met veel plezier hebben gerealiseerd. Als je de beelden ziet dan snap je dat meteen. Wat dit project bijzonder maakte, was de actieve betrokkenheid van de familie zelf. Ze hebben niet alleen de sleutels van hun droomhuis gekregen, maar hebben ook hun eigen stempel op het hele proces kunnen drukken.

Dat vinden we alleen maar leuk bij AKOR Particulier. We bouwen niet zomaar een gebouw, of een woning maar een thuis voor mensen, voor families. Daar conformeren we ons aan. Daar voelen we ons verantwoordelijk voor. Het wordt voor ons alleen maar leuker als opdrachtgevers, families nauw betrokken zijn bij een bouw.

Vanaf het begin was er veel overleg tussen de familie Danneberg en onze collega's. Dit overleg ging verder dan alleen het bespreken van plannen en ontwerpen. De familie heeft zelf actief meegedacht en meegewerkt, bijvoorbeeld bij de vloer en het uitvoeren van het schilder-, stuc- en tegelwerk. Een aantal maanden na de start van de bouw verhuisde de familie naar het terrein. Hierdoor werden de lijntjes nog korter en werden ze actief onderdeel van het bouwteam.

De bouwkeet op het terrein was misschien niet eens nodig. Alles gebeurde op het bouwterrein. De gezelligheid op de vrijdagmiddag vond vaak plaats op de veranda en de familie deed natuurlijk mee. Deze nauwe samenwerking heeft geleid tot een woning die echt perfect past bij de wensen en visie. Het is altijd mooi om te zien hoe een project tot leven komt en een huis een thuis wordt, en hier nog wel een beetje meer. Door de betrokkenheid onderling bouw je wat op met elkaar, letterlijk en figuurlijk.

We zijn ontzettend trots dat we hebben mogen bouwen aan dit bijzondere project. We hopen dat de familie Danneberg naast de warme herinneringen die ze hebben aan de bouw, vele mooie herinneringen zullen gaan maken in hun prachtige woning.

Opdrachtgever:Particulier
Werkgebied:Wonen
Locatie:Notter
Hoe hebben onze mensen dit project ervaren?

”Vriendelijke mensen en heel veel in goed overleg met elkaar opgepakt. Dat zorgde voor wederzijds begrip waardoor fikse dompers geen invloed hadden op de bouw.”

Foto bij:
Wim HarbersProjectleider
Hoe heeft de opdrachtgever dit project ervaren?

”Het is een heel leuke tijd geweest, mede door het persoonlijke contact met alle mannen. Er werd goed meegedacht bijvoorbeeld op gebied van de prijsstijgingen in de gekke tijd na Corona. ”

ParticulierOpdrachtgever