Optimaal gebruik maken van de ruimte aan zee
Bert-Jan van de Maat Projectleider

Optimaal gebruik maken van de ruimte aan zee

Achter de haven van Scheveningen aan de Zeesluisweg realiseren we 121 nieuwbouwappartementen en 8 commerciële ruimtes. We zijn al vanaf de planontwikkelingsfase bij dit project betrokken en dat heeft geleid tot een effectief bouwproces en een kwalitatief hoogwaardig gebouw tegen lage kosten.   

Ruim een jaar geleden zijn we begonnen met de realisatie. Alle bestaande bebouwing is gesloopt, om daarna plaats te maken voor 3 blokken appartementen, commerciële ruimtes, een fietsenstalling en een parkeergarage.  Het plan kenmerkt zich door optimaal gebruik van de ruimte, veel groen en diverse niveauverschillen.

Het grootste bouwblok is opgetrokken uit (prefab) beton en kalkzandsteen. De twee kleinere blokken bevinden zich op het achter terrein en zijn volledig in hout uitgevoerd. De gevels worden uitgevoerd met siermetselwerk, minerale en keramische steenstrips, gevelstuc en aluminium felsbanen.

De werkzaamheden aan de gevels zijn in volle gang en het afbouwen van de appartementen is inmiddels ook gestart.  Het project zal in de zomer van 2024 opgeleverd worden.

Op ons YouTube kanaal staat een video met dronebeelden van dit project. 

Opdrachtgever:Veldboom
Werkgebied:Wonen
Locatie:Scheveningen
Hoe hebben onze mensen dit project ervaren?

”Het project moest gerealiseerd worden op een erg kleine kavel en dat dwong ons als bouwteam tot het bedenken van creatieve oplossingen”

Foto bij:
Bert-Jan van de MaatProjectleider