Apeldoorn
Nieuwbouw met diverse materialen

Nieuwbouw met diverse materialen

Apeldoorn

Een 2 onder 1 kap nieuwbouwwoning voor de familie Hertel. Moeder de ene kant en zoon de andere kant van de kap, dat is met recht een familiewoning. 
Een prachtig ontwerp met een diversiteit aan materialen. Deze diversiteit zorgt meteen voor een uitdagende bouw en daar houden we bij AKOR van.

We zijn begonnen met een fundering op palen. Als een van de weinige woningen in de buurt. Waarschijnlijk heeft er een slootje gelopen op de plek van de woning.

Het project kenmerkte zich door goede samenwerking, vertelt de projectleider; Bewoners die nauw betrokken zijn en adviezen gaandeweg de bouw op waarde weten te schatten. De verdieping en het dak in houtskeletbouw, uitgevoerd door de collega’s van onze timmerfabriek in Rijssen. De plaatsing van de keuken door Regio Oost werd in de planning van de bouw meegenomen. We konden zelfs eerder opleveren dan gepland. 

Een goede oplossing in dit project is de witte gevelbekleding met NANOtechniek. Bij aanschaf duurder, maar het scheelt enorm in onderhoud. Deze techniek zorgt ervoor dat water en vuil buiten blijven waardoor het stucwerk veel langer schoon blijft en het schilderwerk een veel langere levensduur heeft.

Ook de opdrachtgever was erg tevreden. Ze bevestigde de goede samenwerking: "Vooral de contacten waren fijn. Er werd altijd geluisterd als ik contact zocht en aangegeven waarom iets wel of niet kon, ongeacht wie van AKOR ik sprak. Waar we ook mee kwamen er werd altijd een mouw aangepast. AKOR was super flexibel. Andersom werd er ook altijd snel en fijn contact met ons gezocht om advies te geven of zaken af te stemmen." 

 

Opdrachtgever:Particulier
Werkgebied:Wonen
Locatie:Apeldoorn
Hoe heeft de opdrachtgever dit project ervaren?

”Het is leuk om samen met je zoon te bouwen. Er komt in zo'n periode veel op je af dus dan is het fijn om te kunnen overleggen. We hebben tijdens de bouw nog bedacht om een aanbouw toe te voegen en dat was geen enkel probleem. Heel pro-actief en meedenkend. Elke fase in de bouw was leuk. We mochten altijd komen kijken en iedere keer zag je dat het meer een huis werd, zo nam het ongeduld steeds meer toe. ”

ParticulierOpdrachtgever