Capelle aan den IJssel
Modernisation of De Koperwiek shopping centre successful!
that is the

Akor guarantee.
Walter Bulten Work planner

Modernisation of De Koperwiek shopping centre successful!

Capelle aan den IJssel

We carried out phase 4 of the conversion of the existing De Koperwiek shopping centre. This phase consists of the partial renewal of the outer wall, the stripping of the existing shops, the demolition and renewal of the ground floor and foundation, the hull installation of a new shop layout and the installation of a new 'fresh street'.

Here we show that we are good at the hull renovation of an existing shopping centre, while it remains open to the public. In the 'fresh street', we also show that we can provide the finishing touch by applying wooden wall coverings and other interior according to our own design!

Client:Wereldhave
Discipline:Retail
Location:Capelle aan den IJssel
What does our team have to say about this project?

”The best thing about this project? The satisfied shopkeepers: thanks to good mutual communication, we managed to carry out all the construction work to their satisfaction while the shops simply remained open!”

Photo:
Gerben KoppelmanForeman
What does our team have to say about this project?

”The renovation of the De Koperwiek shopping centre was an interesting and challenging project. It is great to see how the Shiluvit wall and ceiling panels, which were fully engineered and produced by AKOR, have given the passage/ver street a beautiful new look.”

Photo:
Walter BultenWork planner