Metz, Frankrijk
Veiligheid bouwplaats Primark Metz
Jan Schulenburg Projectleider

Veiligheid bouwplaats Primark Metz

Metz, Frankrijk

Onze opdrachtgever Primark eist een optimale beveiliging van de bouwplaatsen voor hun vestigingen. Dit houdt in dat er omheiningen van goede kwaliteit moeten komen, met daarin beveiligde toegangspoorten. Deze manshoge tourniquets bieden volledige controle op wie toegang heeft tot de bouw. Dit gebeurt op basis van pasjes, waardoor een op ieder moment overzicht is op het aantal aanwezige medewerkers en onbevoegden geen toegang krijgen.

Ook wat betreft de veiligheid voor de mensen op de bouw gelden veel strenge eisen. Zo moet er bescherming gedragen worden op het hoofd (helm), de oren (gehoorbescherming in de vorm van gehoorbeschermers en oordoppen) en is het verplicht om verschillende kleuren veiligheidshesjes te dragen om daarmee duidelijk te maken wie welke werkzaamheden doen.

 

Opdrachtgever:Primark Paris
Werkgebied:Winkelen
Locatie:Metz, Frankrijk
Hoe hebben onze mensen dit project ervaren?

”Veiligheid op de bouw is belangrijker dan de planning. Wanneer er een ernstig ongeluk gebeurt, vraagt niemand meer naar de planning.”

Foto bij:
Jan SchulenburgProjectleider
Hoe hebben onze mensen dit project ervaren?

”Een veiligere bouw begint bij ons zelf. Als wij hierin als hoofdaannemer het goede voorbeeld geven, volgen de onderaannemers ook.”

Foto bij:
Arnold HaaseWerkvoorbereider