Een vernieuwde showroom voor Mercedes Baan Hengelo
dát is de

Akor garantie.
Jan Slagman (jr.) Metselaar

Een vernieuwde showroom voor Mercedes Baan Hengelo

Na de vernieuwing en uitbreiding van de showroom van Baan Twente in  Rijssen drie jaar geleden is nu de Mercedes showroom in Hengelo aan de beurt. AKOR en Baan Twente werken al lange tijd samen. Dat resulteerde vorig jaar in de opdracht voor een volledige vernieuwing van de autoshowroom in  Hengelo.

De hele showroom van het pand aan de goudstraat wordt van top tot teen onder handen genomen. Zo zijn we vorig jaar begonnen met sloopwerkzaamheden en constructieve aanpassingen. Hierdoor kon de eerste verdiepingsvloer uitgebreid worden. De basis voor nieuwe entrees, kantoren en een ronde trap met gebogen beglazing. Alle vloeren en wanden worden opnieuw afgewerkt en ook de toiletten worden vernieuwd.

Op dit moment zijn we de werkzaamheden in showroom, kantoren en toiletten aan het afronden, in het voorjaar starten we met de verbouwing van de kantine.

De lijnen zijn erg kort, omdat Baan Twente een vaste opdrachtgever is. Dit in combinatie met de flexibiliteit van onze afdeling Kleinbouw en Retail maakt dat ook bij deze relatief grote projecten er ruimte is om ‘in het werk’ bij te sturen en meer werkzaamheden uit te voeren dan aanvankelijk gepland.

 

De verwachte oplevering is voorjaar 2023. We laten u dan graag het eindresultaat zien.

 

Foto's: December 2022

Opdrachtgever:Baan Twente
Werkgebied:Winkelen
Locatie:Hengelo
Hoe hebben onze mensen dit project ervaren?

”De opdrachtgever is nauw betrokken bij de bouw en erg geïnteresseerd in ons werk”

Foto bij:
Jan Slagman (jr.)Metselaar
Hoe hebben onze mensen dit project ervaren?

”Een bijzonder veelzijdig project, met de nodige uitdagingen zowel bij het uitwerken van het ontwerp als de uitvoering op de bouw. Door goed overleg met opdrachtgever, samenwerking binnen het AKOR team en andere disciplines op de bouw komen we tot een mooi eindproduct waar we trots op mogen zijn. ”

Foto bij:
Linda WinkelProjectleider Kleinbouw & Retail