Capelle aan den IJssel
Modernisering Winkelcentrum De Koperwiek geslaagd!
Gerben Koppelman Uitvoerder

Modernisering Winkelcentrum De Koperwiek geslaagd!

Capelle aan den IJssel

We hebben fase 4 van de verbouwing van het bestaande winkelcentrum de Koperwiek uitgevoerd. Deze fase bestaat uit het gedeeltelijk vernieuwen van de buitengevel, strippen van bestaande winkels, slopen en vernieuwen van de beganegrondvloer en fundering, casco aanbrengen van nieuwe winkel indeling en het inrichten van een nieuwe 'versstraat.

We laten hier zien dat we goed zijn in het casco verbouwen van een bestaand winkelcentrum, terwijl dit open blijft voor publiek. Ook laten we in de versstraat zien dat wij ook prima de afwerking kunnen verzorgen door naar eigen ontwerp houten wandbekleding en ander interieur aan te brengen!

Opdrachtgever:Wereldhave
Werkgebied:Winkelen
Locatie:Capelle aan den IJssel
Hoe hebben onze mensen dit project ervaren?

”Het mooiste aan dit project? De tevreden winkeliers: het is door goede wederzijdse communicatie gelukt alle bouwwerkzaamheden naar tevredenheid uit te voeren terwijl de winkels gewoon open bleven!”

Foto bij:
Gerben KoppelmanUitvoerder
Hoe hebben onze mensen dit project ervaren?

”De verbouw van het winkelcentrum De Koperwiek was een interessant en uitdagend project. Het is mooi om te zien hoe de Shiluvit-wand- en plafondpanelen, die volledig door AKOR zijn geëngineerd en geproduceerd, de passage/versstraat een mooie nieuwe uitstraling gegeven.”

Foto bij:
Walter BultenWerkvoorbereider