AKOR-Groep

AKOR-Groep

De AKOR-Groep: een herkenbaar merk!
 

Aannemersbedrijf Van den Berg en Bouwbedrijf Van der Spek gaan verder als AKOR Pijnacker en AKOR Nijverdal, naast AKOR Rijssen. De namen Van den Berg en Van der Spek verdwijnen, maar hun expertise blijft en wordt onderdeel van de AKOR-Groep.

Als AKOR-Groep kunnen we onze interne processen beter regelen  en op dezelfde manier aan het werk. Voor iedereen is het duidelijk dat ze met AKOR te maken hebben.
 

Wij omschrijven het merk AKOR zo:

•             Wij denken verder

•             Wij leveren bijzondere prestaties

•             Onze mensen gaan net iets verder

•             We zijn creatief in oplossingen

•             We zijn gedienstig, respectvol en servicegericht

 

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat alle werken die we aan nemen, op onze gedegen manier worden uitgevoerd. Interesse? Neem contact met ons op!

 

Wij realiseren uw huisvestingswens en gaan daarbij verder dan bouwen alleen. We werken met BIM (Building Information Modeling). Dankzij dit intelligente 3D-model krijgt iedere partij tijdens het traject meer helderheid en kunnen er betere beslissingen worden genomen.

We bedenken graag flexibele én creatieve oplossingen voor huisvestingsvraagstukken voor bedrijven, winkelorganisaties, overheden en particulieren. Onze eigen werkplaats, materieeldienst en montageploeg in huis komen daarbij handig van pas!

Veiligheid op de bouwplaats gaat voor alles! Daarom werken we bij bepaalde projecten met een toegangscontrole m.b.v. pasjes. Er moet ook bescherming gedragen worden op het hoofd (helm), de oren (gehoorbescherming in de vorm van gehoorbeschermers en oordoppen) en soms is het verplicht om verschillende kleuren veiligheidshesjes te dragen om daarmee duidelijk te maken wie welke werkzaamheden doen.

Renovatie en restauratie is ook iets waar we een keurmerk voor mogen voeren. Een mooi voorbeeld hiervan is het monumentale pand van de Schoenenwinkel in Groningen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De mensen van AKOR realiseren het voor u!