Onze kracht

Onze kracht

Goed bouwen spreekt vanzelf. Maar wat zeggen anderen nu dat de kracht van AKOR is? Dat we u ontzorgen!

Zoekt u een aannemer die:

  • aandachtig naar u luistert?
  • open met u communiceert?
  • slim plant?
  • en vooral praktisch meedenkt?

Neem dan contact met ons op! Dat is namelijk de reden dat bijvoorbeeld retailorganisaties ons steeds opnieuw hun projecten gunnen. Afspraak = afspraak, de winkelopening staat immers vast en dan moet alles klaar en netjes zijn! Begonnen als typisch Rijssense onderneming draait het bij ons nog altijd om vertrouwen en het opbouwen van een lange-termijn-relatie met onze opdrachtgevers. Ons motto is: De mensen van AKOR realiseren het voor u!

Wij realiseren uw huisvestingswens en gaan daarbij verder dan bouwen alleen. We werken met BIM (Building Information Modeling). Dankzij dit intelligente 3D-model krijgt iedere partij tijdens het traject meer helderheid en kunnen er betere beslissingen worden genomen.

We bedenken graag flexibele én creatieve oplossingen voor huisvestingsvraagstukken voor bedrijven, winkelorganisaties, overheden en particulieren. Onze eigen werkplaats, materieeldienst en montageploeg in huis komen daarbij handig van pas!

Veiligheid op de bouwplaats gaat voor alles! Daarom werken we bij bepaalde projecten met een toegangscontrole m.b.v. pasjes. Er moet ook bescherming gedragen worden op het hoofd (helm), de oren (gehoorbescherming in de vorm van gehoorbeschermers en oordoppen) en soms is het verplicht om verschillende kleuren veiligheidshesjes te dragen om daarmee duidelijk te maken wie welke werkzaamheden doen.

Renovatie en restauratie is ook iets waar we een keurmerk voor mogen voeren. Een mooi voorbeeld hiervan is het monumentale pand van de Schoenenwinkel in Groningen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De mensen van AKOR realiseren het voor u!