Rijssen
Stukje Rijksmuseum in circulaire kantine bij AKOR!
Jan ten Hove Uitvoerder

Stukje Rijksmuseum in circulaire kantine bij AKOR!

Rijssen

Omdat we uit ons jasje gegroeid waren, was er uitbreiding nodig van ons eigen kantoorpand in Rijssen. In de aanbouw is een nieuwe, multifunctionele kantine gecreëerd. Deze biedt ruimte aan ruim 100 medewerkers, heeft ronde tafels om gezellig aan te zitten en ‘treinzitjes’ voor als er meer privacy nodig is. De kantine wordt dan ook niet alleen gebruikt voor de medewerkerslunch, maar ook voor feestelijke momenten, inspiratiesessies en events. Ook kwamen er 4 nieuwe spreekkamers bij.

InTex Architecten maakte het ontwerp voor de aanbouw en de ontwerpers van Harmeling Interieurs bedachten het compleet circulaire interieur. Natuurlijk allemaal in nauwe samenwerking met de mensen van AKOR!

Stukje Rijksmuseum in Rijssen
De aanbouw is helemaal circulair, zowel de constructie als de inrichting! De houten balken en stalen kolommen komen bijvoorbeeld uit het oude dépôt van het Rijksmuseum in Amsterdam. Voor de lampenkappen werd gerecyclede stof gebruikt en er is een wand helemaal bekleed met oude-spijkerbroeken-stof!

 

Opdrachtgever:Akor
Werkgebied:Werken
Locatie:Rijssen
Hoe hebben onze mensen dit project ervaren?

” Ik vond het mooi om gebruikte materialen van vroeger opnieuw te verwerken, om van iets ouds weer iets nieuws te maken!”

Foto bij: Jan ten Hove:Uitvoerder
De mensen van AKOR realiseren het voor u!