Rosmalen
Duurzame nieuwbouw paviljoens Domein Zuiderbosch
Jan-Mark Timmerman Projectleider

Duurzame nieuwbouw paviljoens Domein Zuiderbosch

Rosmalen

In deze high-end kantoorpaviljoens zijn uitsluitend duurzame bouwmaterialen en state-of-the-art energiebesparings-technieken toegepast. Door hun hoogwaardige karakter en transparante architectuur vormen de kantoorpaviljoens een stijlvolle aanvulling op het historische landgoed Domein Zuiderbosch.

De architect heeft gekozen voor transparantie in combinatie met duurzame bouwmaterialen zoals beton en hout. Dankzij de royale transparante gevels en wanden heeft elke ruimte een vrij uitzicht naar buiten. Hierdoor ontstaat een directe verbinding met de groene omgeving.

De mensen van AKOR maakten eerst het terrein bouwrijp en bouwden vervolgens deze twee kantoorpaviljoens met glazen vliesgevels, industrieel beton en tussen de puien houten gevelelementen. Ook zijn ze voorzien van groendaken met chique zinken dakranden.

Opdrachtgever:Van Deursen Groep
Werkgebied:Werken
Locatie:Rosmalen
Hoe hebben onze mensen dit project ervaren?

”Mooie locatie voor deze nieuwbouw op een monumentaal landgoed uit 1884. Luxe en eigentijdse uitstraling van de kantoorpaviljoens die goed past in het landschap en bij het reeds aanwezige monumentale pand.”

Foto bij:
Jan-Mark TimmermanProjectleider