Optoppingen van AKOR in Volkskrant
dát is de

Akor garantie.
Martin van Gent Commercieel directeur
20 Feb 2024

Optoppingen van AKOR in Volkskrant

  • Nieuwsbericht

Optoppen is nog steeds 'hot topic', minister Hugo de Jonge ziet het als 'een oplossing om snel nieuwe woningen te realiseren'. De Volkskrant schrijft op 18 februari in een artikel dat uit onderzoek blijkt dat op deze manier tot 2030 zo'n honderdduizend extra woningen kunnen worden bijgebouwd.

 

AKOR heeft veel ervaring met optoppen en kan een adviserende rol spelen bij de bijbehorende uitdagingen. In het artikel van de Volkskrant worden verschillende optop voorbeelden aangehaald die door AKOR zijn gerealiseerd zoal Up-Mountain in Amstelveen en de optopflat aan de Arent Janszoon Ernststraat in Buitenveldert, Amsterdam.  We werken ook mee aan het voormalig C&A-gebouw in Groningen waar de eerste plannen voor optoppen worden gemaakt.

 

Conclusie van de Volkskrant: ‘Optoppen ligt dus genuanceerd: je moet per project kijken hoe je de beschikbare ruimte en draagkracht optimaal kunt benutten binnen het verdienmodel.’ En laat daar nu net onze kracht liggen,  uitdagende projecten en markante oplossingen. Dus bel ons voor optoppen.

 

Foto's:

  • Linkedin de Volkskrant door Rob ’t Hart
  • AJ Ernststraat Amsterdam door AKOR 
  • Up-Mountain Amstelveen door Kees Hummel