Directiewijziging bij AKOR: richtinggevend aan toekomstige ambities
dát is de

Akor garantie.
Martin van Gent Commercieel directeur
15 Jan 2024

Directiewijziging bij AKOR: richtinggevend aan toekomstige ambities

  • Nieuwsbericht

PERSBERICHT - Rijssen, 15 januari 2024

 

AKOR, dat inmiddels 250 medewerkers en vier vestigingen telt, vervolgt zijn koers van toekomstbestendige ontwikkeling. In lijn hiermee zijn Arjan Ligtenberg en Bart van Losser geïnstalleerd als vestigingsdirectie voor AKOR Nijverdal.

 

Een decentrale directie voor groei en diversiteit in focus.
Deze benoeming vertegenwoordigt een strategische stap voorwaarts. Focus op de diversiteit die AKOR kenmerkt.  “We werken samen met beleggers, ontwikkelaars, corporaties en ook met mensen en bedrijven die bouwplannen hebben. We zijn er om vanuit een klantgerichte houding, met vertrouwen en passie, samen bouw- en verduurzamingsopgaves te realiseren”, aldus Martin van Gent namens de groepsdirectie. ‘Daaraan gaan Arjan en Bart invulling geven op onze vestiging in Nijverdal, waar ze zich met name richten op uitdagende projecten die kleiner in omvang zijn.  

 

Ervaren krachten met diepe wortels bij AKOR.
De vestigingsdirectie mag dan nieuw klinken, Bart en Arjan zijn verre van nieuwe gezichten binnen AKOR. Beiden zijn jarenlang betrokken bij het bedrijf en hebben een bewezen staat van dienst. Als tweekoppige vestigingsleiding hebben zij de afgelopen jaren nauw samengewerkt en managementervaring opgedaan. Dat zorgt voor een natuurlijke overgang naar de rol van vestigingsdirectie.

 

Projecten waar klanten tevreden mee zijn én collega’s trots op zijn.
Het motto van AKOR blijft "met zorg en aandacht". We blijven vastberaden om bijzondere projecten te klaren, met oog voor de mens. Projecten waar klanten tevreden mee zijn en waaraan onze collega’s met plezier hebben gewerkt”. Samen bouwen we aan de toekomst van AKOR.

 

Foto: Het officiële tekenmoment met op de Bart van Losser (links) en Arjan Ligtenberg (Rechts) aan tafel en de groepsdirectie van AKOR daarachter. Bert Voortman, Richard Fransen en Martin van Gent (v.l.n.r.).