Verbouwing Winkelcentrum Hoog Catharijne

Een tijd geleden werden we benaderd door Klepiere en Eurotechno met een verzoek. Winkelcentrum Hoog Catharijne was zo goed als klaar en de winkels waren door een collega-bouwbedrijf casco opgeleverd. Daarnaast stonden de huurders te popelen om hun nieuwe winkelpanden te betrekken.

 

Met de huurders kwamen verschillende bouwbedrijven om de winkels af te bouwen. Dit zorgde voor een chaotisch geheel. Om deze reden werd AKOR ingeschakeld om de huurders te begeleiden en de werkzaamheden in goede banen te leiden. AKOR droeg zorg voor onder andere de logistieke werkzaamheden, de planning en het uitvoeren van kleine werkzaamheden voor de huurders.

 

Door onze ruime ervaring met het werken in bouwteams en het samenwerken met collega bouwbedrijven hadden we de juiste kennis en ervaring in huis om de verschillende partijen optimaal op elkaar af te stemmen. Daarnaast zorgde onze flexibiliteit ervoor dat we meteen paraat konden staan om de reeds ontstane problemen op te lossen.

 

Op dit moment is het eerste deel van het nieuwe Hoog Catharijne geopend en het ziet er prachtig uit. We zijn dan ook enorm trots op het aandeel wat wij hierin hebben gehad.

 

<< Nieuws