Almelo, Rietmavo Bekijk project >>
Amsterdam, Primark Bekijk project >>
Rotterdam, Zuiderterras Bekijk project >>
McDonalds, verbouw en afbouw Bekijk project >>
Almelo, Kloosterhofflat Bekijk project >>

Over ons

Akor is een typisch Rijssense onderneming, het draait bij ons om vertrouwen en het opbouwen van een lange-termijn-relatie met onze opdrachtgevers. Ons motto is ‘Akor realiseert’. Wij realiseren uw huisvestingswens en gaan daarbij verder dan bouwen alleen. Onze kracht is het flexibel én creatief oplossen van huisvestingsvraagstukken voor bedrijven, winkelorganisaties, overheden en particulieren.

 

Innovatieve bouwoplossingen

Onder bouwen verstaan wij: ´het ontwikkelen van hoogwaardige en innovatieve bouwconcepten met aantoonbare meerwaarde’. Een bouwproces begint altijd met veel wensen en vragen. Door mensen samen te brengen en te verbinden, komen we samen met u tot een bouwoplossing en leveren zo meerwaarde in de hele waardeketen van het bouwen en de gebouwen. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers door de zorg tijdens het hele proces uit handen te nemen waarbij kwaliteit, budget én functionaliteit van het beoogde gebouw centraal staan. Ook ná de oplevering van het pand kunt u op ons rekenen met het beheer en onderhoud van gebouwen.

 

Werk van vakmensen

Onze mensen zijn vakmensen met hart voor hun werk. Sterk in maatwerk en het meedenken in oplossingen en mogelijkheden. Om dit vakmanschap te borgen en blijvend te stimuleren is Akor Bouw VCA-gecertificeerd twee sterren, erkend Fundeon leerbedrijf en aangesloten bij Bouwend Nederland en Stichting Woningborg.

Erkende logos Akor

Nieuws

Verbouwing Winkelcentrum Hoog Catharijne

Een tijd geleden werden we benaderd door Klepiere en Eurotechno met een verzoek. Winkelcentrum Hoog ...

Lees meer >>

Akor in Dichterbij magazine

...na brand moet je zo snel mogelijk weer operationeel zijn. Dn is het heel belangrijk dat je op je ...

Lees meer >>
Meer nieuws >>