Een nieuw gezicht voor het stationsgebied Nieuwegein
dát is de

Akor garantie.
Jeffrey Ossendrijver Projectleider

Een nieuw gezicht voor het stationsgebied Nieuwegein

Op 2 september zijn we begonnen met de bouw van de Weverstede in Nieuwegein. Op de bouwplaats gaf Wethouder Marieke Schouten het startsein. De komende jaren bouwen we hier de eerste woontoren die de nieuwe binnenstad van Nieuwegein markeert. ‘The New Citizen’ wordt een appartementengebouw met 128 huurappartementen. Daarnaast bouwen we twee naastgelegen woontorens met 240 appartementen inclusief daktuin en parkeergarage voor Catella. Op de benedenverdieping in de plint komen kleine commerciële ruimten, een fietsengarage een halfverdiepte parkeergarage en woningen met souterrain.  

 

Tijdens de feestelijke handeling sprak Martin van Gent, onze commercieel directeur, zijn waardering uit voor de mooie samenwerking die geresulteerd heeft in dit project van serieuze omvang. Een woontoren van 65 meter. Hij dankte de samenwerkende partners voor alle inspanningen tot dit moment en wenste Jeffrey Ossendrijver, de projectleider, het bouwteam, partners, opdrachtgevers, beleggers en de gemeente succes met de bouw.   

 

De komende 3 jaar is de voortgang van dit project te volgen op al onze kanalen.

 

Opdrachtgever:Fresch real estate
Werkgebied:Wonen
Locatie:Nieuwegein
Hoe hebben onze mensen dit project ervaren?

”Als ik kijk naar de inspanningen die we als samenwerkende partners tot dit moment, maar bovenal na vandaag hebben en gaan leveren, kunnen we alleen maar trotst zijn op dat we elkaar hebben weten vast te houden en samenwerken inhoud hebben gegeven om The New Citizen werkelijkheid te laten worden.”

Foto bij:
Martin van GentCommercieel directeur
Hoe hebben onze mensen dit project ervaren?

”Met het uitvoeringsteam van AKOR en al onze uitvoeringspartners kijken we uit naar een voortvarende realisatie en een fijne samenwerking.”

Foto bij:
Jeffrey OssendrijverProjectleider
Hoe heeft de opdrachtgever dit project ervaren?

”De 65 meter hoge toren wordt straks een herkenbaar onderdeel van City Nieuwegein en het hoogste gebouw in het Stationsgebied. Dit wordt wonen op het hoogste niveau. ”

Fresch real estateOpdrachtgever